Sya dan Hubby

Daisypath Anniversary tickers

Permata yang ditunggu...

Lilypie Pregnancy tickers

Iklan sket..

November 03, 2010

Layan Perut - Warung Asli lagi..!

Last week...dapat gaji je terus shopping groceries...hamekk...slalu 400-450 je...tu pun laki aku dah kata mahal...bukan la dia marah tapi sebab dia xbiasa...dulu duduk ngan mak dia beli runcit2 je...sekarang kitorang shopping untuk sebulan terus. Takda masa nak 10 kali harung giant or tesco kan...lotih..buang masa segala. Skali bulan ni....lebih skettttt jee RM500!! hohoho...terbeliak mata laki aku..

Aku rasa sebab kitorang amik frozen food lebih sket kali ni. Laki aku ni malam2 dinner dia layan benda2 ni je...sebab dia xmau nasi...jaga badan okay...so slalu bli sosej je lebih...sosej kan murah...bulan ni aku amik lebih skit yg drummet ngan nugget so mesti up harga kan..ye la sian asyik gorengkan sosej je..dia mmg xkesah sebab tu feveret dia..tp skali skala bagi kelainan mesti dia seronok kan... :)

Balik dari tesco dah menggelupur lapar...ingat nak mkn KFC je kt ground floor tu..tapi dah 10.30...kol 11 diorang tutup...leceh la nak gelupur2 makan plak...so we decided to have our dinner kat Warung Asli for second time. Hehehe...1st time dulu aku makan masa ni.

Kitorang amik menu yang sama...sebijik macam masa 1st time makan...set family for 2, asam pedas ikan tenggiri, ulam kampung+sambal belacan, kangkong goreng,ayam goreng then top up telur dadar. Air plak kopi seteko.  Cuma kali ni aku tambah.....



Hehehe...ubi rebuss!! Teringin plak...laki aku ckp, eh tanya boleh habis ke? Aku sengeh je...satu set 4.90...skali koo...banyak giler...ubi ada la dlm 6 ketul yang gedabak tu...pastu dia letak lam bakul skali ngan ikan masin dan kelapa. Aku mintak sambal tumis skali..tapi kelapa tu aku rasa cam xberapa masuk la sebab dia taruk gula..so aku layan ngan ikan masin dan sambal je...sedaaappppppp...huhu...nikmaaattt...

Habis makan kan...aku jalan macam PENGUIN!! Ekekekek...

2 comments:

Marina Monroe said...

Oh sedap nya menu yg di pilih..
Dah terliur auntie..
He he he kiut kalau bayangkan penguin berjalan..

Sya said...

wahh...anti baca blog saya.. ;) sukenyee..heheh *gedik*

mmg sedap pun anti..laju kitorg kayuh..