Sya dan Hubby

Daisypath Anniversary tickers

Permata yang ditunggu...

Lilypie Pregnancy tickers

Iklan sket..

November 23, 2010

Kisah Lucu : Kalkulator

Hari bermulalah hari sibuk aku di pejabat. Bukan hari lain tak sibuk..but it's at peak now. So tadi masa aku sibuk mengira guna word excel...tepon berbunyi....

Kedudukan meja lebih kurang macam ni...

So tengah sibuk2 type tu aku jawab la fon tu....dah letak fon tu....aku pun sambung mengira...tekan punya tekan keyboard xde nombor appear...aku tekan lagi skali...pun xdek...

Skali....

Aku tekan nombor2 kat fon...! SENGAL!! Ok kalau ikutkan hati mmg nak tergelak...tapi memandangkan skrg aku sharing bilik ngan assistant terpaksa la vibrate badan je...tahan sendiri..

Heh...xklaka ek...xpela...aku gelak sorang lagik...huhu...

1 comment:

Marina Monroe said...

Wah! sampai cam gitu..sebab terlalu concentrate lah tuh..he he he
Tima Kasih atas kunjung ker blog auntie.