Sya dan Hubby

Daisypath Anniversary tickers

Permata yang ditunggu...

Lilypie Pregnancy tickers

Iklan sket..

November 22, 2010

Kisah Lucu : Cun Kauuu!

Pagi ni aku pegi keje awal dari biasa....mmg aku dah bagi tau awal-awal kat laki aku. So malam tadi dia gi melawat staff dia sensorang...lepas balik dari baby centre, kami gi dinner then dia hantar aku balik. Kol 11.30 aku dah shut down..

Pagi tadi masa bangun tido nak off kan alarm aku tgk ada sms...rupanya kol 1.45pagi laki aku sms nak mintak aku buatkan milo ais...alahaiii sian laki aku...bini da selamat xsedar apa...

So pagi tadi sebelum 6.30 aku dah bangun. Slalu pun mmg kunci 6.30 tapi liat nak bangun sampai la kdg2 kol 7.00 baru aku bangun. Sejak pregnant ni mmg payah gilerrrr nak bgn pagi tau...apa la tabiat kan..

Bila bangun kol 7.00 alamatnye time aku siap2 pakai baju tu hari dah cerah...xyah pasang lampu dah...tapi sebaliknya pagi tadi masih gelap...awal kan....hehe...tambah plak hari mendung...lagi la malap bilik tu. Tapi punya la malas nak on lampu...pakai je baju samar2...

Lepas salam suami terus la ke opis....otw tu aku singgah bli nasi lemak...memandangkan hujan gerimis, aku xturun keta..order dr tingkap je...then akak tu serah kot tingkap je kan...

Sampai je opis.....aku pun off enjin then angkut sume bekal, handbag aku...

"Eh...apasal poket seluat aku terkeluar...???!" skali tengok bawah sket....ada basi2 kain...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

Aku pakai seluar terbalik aaaa!! Nasib baik tak pegi isi minyak ke...singgah bli breakfast kt restoren kt opis ni ke...kalau takkk..! MALU GILERRR LA WEH...mmg takleh nak sorok2 dah terbalik....

Tak jadi kuar keta terus...call hubby dlu mcm biasa bg tau dah sampai...then bg tau kt dia skali pakai suar terbalik...tp laki aku xde perasaan...hahaha...sebab mamai lagi...kata tido lewat kan....

Skali lagi aku bersyukurrrrrrr sgt aku xsinggah mana2 weh...sekian kejadian hari ini.

P/S: Aku google gamba seluar terbalik...ntah apa2 yg keluar...dah la tengah mual..tgk gambo2 tu trus aku cancel...kang xpasala ku muntah!

2 comments:

Marina Monroe said...

He he he...kata org tua2 dulu2, kalau pakai terbalik..nak dpt rezeki..durian runtuh
Harpa2 gitulah kann..

Sya said...

Oh yeke auntie? wah...mudah2an ada rezeki anak ni..