Sya dan Hubby

Daisypath Anniversary tickers

Permata yang ditunggu...

Lilypie Pregnancy tickers

Iklan sket..

November 12, 2010

CENDEKIAWAN...BUKAN "DR ASMARA INI"

If you don't want to be labelled as stupid asshole like they are...



Oh..gambarajah ni sebagai panduan...kalau xnanti susah aku nak kena explain jalan sume..keta aku warna oren, anak panah oren tu menunjukkan halatuju aku...keta kaler lain-lain tu adalah keta milik golongan BIJAK PANDAI a.k.a CENDEKIAWAN

1. Kereta Hijau : Dia parking tepi jalan...dia berlawan arus dengan aku. Then masa aku nak lalu tu dia tengah nak keluar dari parking...terus mencanak as if tak nampak aku...punya la terkejut aku, rasa hilang terus darah kat muka tau...org2 yg duduk kt tempat perumahan aku tu mmg slalu mcm tu, nak keluar simpang ke nak masuk simpang ke suka tak tengok kiri kanan atau xsabar nak menunggu...keji sungguh buat org hilang dara  darah pagi-pagi buta..!

2. Kereta Biru : Dia parking kat situ okay, itu act laluan org yang melawan arus dengan aku. Dia benti situ supaya senang dia nak punggah barang meniaga dia...banyaaaaaakkk ko punya cantikkk??! Otak letak kat mana deyy?? Dah la blok jalan orang, makan jalan aku plak tu...dah aku terpaksa makan tepi jalan yang sesungguhnya xpernah rata dan berlopak2 tu..

3. Kereta Merah : Ni la org yang paling cerdik, golongan cendekiawan...hish ikut nafsu aku nak maki je tau...tapi mikir kan itu adalah meniru kekejian perangai dia...aku cuma hon kan aje...kau tau dia buat apa situ?? Dia TUNGGU orang! Aku ni dok la tunggu belakang dia apasal xjalan2...simpang tu mmg bizi kalau pagi2..org dari lorong dalam (belah kanan kereta aku) pun nak keluar ke sana, so macam berebut la kan. Jadi aku fikir minah depan ni xkonfiden nak nyelit2...taapiii bila aku tengok org dah bg laluan pun kau dok diam apa kess?? aku pun hon la...skali nampak ada satu mamat ni dok berlari then masuk dalam keta tu...siap sempat bukak pintu keta blkg nak letak beg plastik. Oit pala otak berjambul...barang tu ko bwk je la masuk skali ngan ko, dah dalam keta tu ko campak je la kt blkg...ko xnampak org kt blkg ko ni menunggu??? hoih angin aku dah sampai kepala tau!!!

Serious the stupidness is not acceptable...mcm kereta merah tu kan...dah la ko benti di tengah laluan, dekat simpang plak tu...then xde signal segala, at least kalau keta ko murah sangat takde signal (kot la kelisa dia mmg dicipta signal palsu kan...) ko bukak la cermin suh aku ke depan ke..bg sign ko benti ke...see? kalau kau ada otak ko bleh pikir mcm2 cara so that org tak bengang dengan tindakan bodoh kau tu...

Hoih...hari2 benda-benda mcm ni la yg buat orang stress tau...stress...stres...!

2 comments:

~zuera~ said...

orang yang baca pun tumpang stress..memang perangai membencikan...i paham sangat keadaan camtu!

Sya said...

kan zuera..? stress tau..!