Sya dan Hubby

Daisypath Anniversary tickers

Permata yang ditunggu...

Lilypie Pregnancy tickers

Iklan sket..

January 13, 2011

Konon-konon....


Konon-konon semalam nak update pasal gambar Ini di Jari kan...tapi sebab tak sihat...terbengkalai..

Konon-konon semalam nak settlekan banyaaakkk keje kat opis semalam before maternity leave..tp sbb MC...tertunda..

Konon-konon nak buat sandwhich telur untk dinner hubby smlm...tp sebab stay kt umah MIL sampai malam...tak jadik...

Harap2 sume konon-konon semalam jadi kenyataan hari ni...

Ya Allah kuatkanlah aku untuk selesaikan keje hari ni...amiin...

2 comments:

Marina Monroe said...

Tak per lah semua nya pun konon2 kan, lagi pulak dah tak sihat.. Jgn paksa diri, buat aper yang termampu..
Moga Allah memberi kekuatan melaksanakan aper yang di hajati..
InshaAllah

Sya said...

Tq aunty...alhamdulillah konon2 pertama dah tertunai...yang kedua masih dlm proses...dan yg ketiga tgk mcm mana mlm ni.. :)